Paintsign Paintball Forum
Paintsign Paintball Forum
Ana Sayfa | Profilim | Aktif Konular | Uyeler | Arama | SSS/FAQ
Kullanıcı Adı:
Sifre:
Beni Hatirla
 Tüm Forumlar
 PAINTSIGN PAINTBALL - Since 1998
 Sorular - Cevaplar
 Ankara paintball
 Yeni Konu Oluştur  Cevapla
 Yazıcı Versiyonu
Yazan Previous Topic Konu Next Topic  

gorkem-06
Karavana

türkiye
2 Posts

Posted - 06/03/2010 :  10:49:48  Yazan Hakkında Bilgi   gorkem-06'Üyemizin Kişisel Sayfası  Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaşlar bi sorum olacak ankarada paintball oynuyabileceğimiz mekanlar nereler var acaba. Daha önce gittiğim bi mekanda ekipmanlar çok hoşuma gitmemişti. Orman etaplı varmı acaba ankarada. Tabi birazda büyük olması gerekli 16 kişinin oynayabileceğiz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dorn
Psx

Turkey
1215 Posts

Posted - 07/03/2010 :  12:07:54  Yazan Hakkında Bilgi  Dorn Üyemizin Kişisel Sayfası  Dorn MSN  Alıntı Yaparak Cevapla
selamlar,

forumlar#305;na yazmakta oldu#287;un paintsign'da 30 ki#351;iye kadar gayet kaliteli hizmet alarak oynayabilirsizn ancak orman etab#305; yok. www.paintsign.com ana sayfadan foto#287;raflar ve bilgilere ula#351;abilirisin

Oğuz Altundağ - Paintsign Paintball - Since 1998

www.paintsign.com
www.psxpaintball.com
www.anatolianmasters.com

Başa Dön

S.W.A.T.
Post-Akademik

TURKİYE
617 Posts

Posted - 19/03/2010 :  03:38:00  Yazan Hakkında Bilgi  Alıntı Yaparak Cevapla
gorkem, abi yarıldım ya Zaten şu anda Ankara içinde en iyi paintball hizmetini veren şirketin forumlarında yazıyorsun?

Paintsign, Çankaya / Mühye Köyünde bulunur. Ulaşım hakkında ufak ipuçları ;

Atatürk bulvarının Güvenpark yakasından, kızılay kavşağına (sola dönmenin yasak olduğu kavşak) en yakın olan otobüs durağından 413 numaralı otobüse bin, otobüs çevre yolundaki otobandan yardırdıktan sonra tekrar çankayaya doğru aşağıya dönecek. Dönünce in. Orda Nil taksi olcak, Nil taksiye bin, abi ben paintsign'a gidicem de, hop, ordasın. Otobüsü bekleme süresi dahil 45 dk falan tutar.

İyi eğlenceler, foruma hoşgeldin =)

Başa Dön
  Previous Topic Konu Next Topic  
 Yeni Konu Oluştur  Cevapla
 Yazıcı Versiyonu
Hızlı Erişim:
Paintsign Paintball Forum © 2002 - 2006 PaintSign Paintball Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000